trnje_hakl_2016

Kiša je nadamo se stala, a haklerska trava niče, buđenje je krenulo – sa novom sezonom turnira u organizaciji Noćnog hakla! Poznati duo, ŠRC Trnje i Noćni hakl zajedno slave i obilježavaju Međunarodni dan sporta, organizacijom Hakl 3x3 turnira, u srijedu 25.05.2016.

Opširnije...

U subotu 10. i nedjelju 11. listopada na zagrebačkom Europskom trgu održan je sedmi po redu Noćni haklu organizaciji “Kluba mladih Sineki” kao dio projekta “Košarka, a ne klošarka“.

Opširnije...

nh2015_novi_datum

Prošli vikend smo zbog loše vremenske progonoze i kiše bili prisiljeni odgoditi Noćni hakl i svakako ne želimo razočarati 80 prijavljenih ekipa. Stoga, održavanje Noćno hakla pomičemo za sljedeći vikend 17.10. i 18.10.2015., a lokacija ostaje ista - Europski trg.

Opširnije...

nh_kisa_otkazivanje

Nažalost smo zbog loše vremenske prognoze i najavljene kiše prisiljeni ODGODITI Noćni hakl ovoga vikenda.
Sve prijavljene ekipe obavještene su o novonastaloj situaciji te molimo one koji nam još nisu odgovorili na poruku/mail da to učine kako bismo znali da su ju/ga dobili.
Zakazat ćemo i novi termin, ali o tome više kroz nekoliko dana.
 

 

Prije nego spremite svoje košarkaške tenisice za hakl na otvorenom, odgodite predstavljanje svojih trikova sa loptom za sljedeću godinu, psihički se pripremite da svoju postignutu formu „zmaja sa asphalta“ ispočetka gradite u netko drugo vrijeme, ali nakon što se pomirite sa svim tim, opet Vam nešto fali, opet Vas nešto čini nervoznim?

Opširnije...

Pokrovitelji projekta

Projekt "Košarka, a ne klošarka" podržava:

Lokacija - Održavanja turnira

Facebook Page